مزایا و چالش های کفپوش اپوکسی

مزایا و چالش های کفپوش اپوکسی


مزایای کفپوش اپوکسی یک گزینه محبوب برای کفپوش های صنعتی است.

کفپوش اپوکسی از نظر زیبایی و استحکام عالی هستند، و مزایای مختلفی مانند پوشش های ضد لغزش و صنعتی، انتی باکتریال و انتی استاتیک و موارد دیگر وجود دارند. هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کفپوش اپوکسی برای نیازهای کسب و کاری شما مناسب است ، جوانب مثبت و منفی را در نظر بگیرید.

اما ابتدا باید بدانید که کفپوش اپوکسی چیست؟

کفپوش اپوکسی چیست؟

کفپوش اپوکسی که به کفپوش رزینی یا کفپوش پلیمری نیز معروف است ، مخلوطی دو جزئی است که از رزین و سخت کننده تشکیل شده است. اپوکسی روی بتن ، چوب ، VCT ، کاشی یا بسیاری دیگر از کفهای معمولی صنعتی و تجاری قابلیت اجرا دارد. واکنش شیمیایی با بستر ایجاد و یک پلاستیک سخت ایجاد می کند. بعلاوه ، سریع خشک و آماده بهره برداری میگردد. بیشتر بخوانید…

مزایای کفپوش اپوکسی

بسیاری از شرکت ها به دلیل مزایایی چون سهولت و استحکام، کفپوش اپوکسی را انتخاب کردند. کفپوش اپوکسی راه حل مناسبی برای کفهایی است که باید در برابر درجه حرارت شدید ، ترافیک نفر و خودرو ،مواد شیمیایی، روغن و سایر مایعات بدون لایه برداری و خوردگی در طول سالها استفاده مداوم مقاومت کنند. فرآوری مواد غذایی، لوازم الکترونیکی، دارویی، گوشت و طیور ، کارخانه های تقطیر، لبنیات، تنها برخی از صنایعی هستند که کفپوش اپوکسی راه حل مناسبی برای آنها است.

سطحی بدون درز و یکپارچه با قابلیت نظافت آسان

از آنجا که اپوکسی به صورت مایع روی بستر ریخته می شود، درزها، اتصالات یا برجستگی هایی مانند کاشی یا انواع دیگر کف نمایان نخواهد شد. این مزایا اپوکسی را به گزینه ای مناسب برای کاربری بهداشتی تبدیل می کند. یک افزودنی ضد میکروبی می تواند بهداشت را در مراکز بهداشتی ارتقا دهد. همچنین سطح صاف آن باعث می شود تا لیفتراک، ترولی یا تخت بیمارستانی بدون لرزش و مقاومت در برابر ضربه های درز کف راحت تر حرکت کنند.

مقاوم در برابر لکه و آب

کفپوش اپوکسی به خوبی در برابر لکه و آب مقاوم است. اپوکسی بر خلاف چوب، لمینت یا سایر انواع کفپوش، در اثر آسیب آب دچار تاب خوردگی و لکه آب نمی شود.

دوام

وقتی صحبت از کفپوش می شود، اپوکسی سخت ترین است! ترکیبات شیمیایی، یک کف مقاوم در برابر ضربه ایجاد می کنند که برای مقاومت نسبت به ضربه، گرما، ماشین آلات سنگین و موارد دیگر بدون نگرانی در مورد ترک خوردگی و ساییدگی مناسب است. کفپوش همچنین در برابر نشت مواد شیمیایی برای استفاده در کارخانه های شیمیایی مقاومت هستند.

زیبایی

کفپوش اپوکسی با ظاهری صاف، براق و بدون درز، گزینه ای جذاب برای بسیاری از کاربری های مختلف است. کفپوش اپوکسی رنگهای بسیار زیبایی را ارائه می دهد که برای لابی هتل ها یا مجموعه های ورزشی مناسب است.

مقرون به صرفه بودن

یکی دیگر از مزایای کفپوش اپوکسی، مقرون به صرفه بودن آن است. هزینه هر متر مربع به طور قابل توجهی کمتر از سایر انواع کفپوش است. مزیت واقعی در این است که بدانید کفپوش برای سالهای طولانی نیازی به تعویض ندارد و نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارد.

استحکام – قدرت

هنگام ارزیابی مقاومت خمشی ، اکثر کفپوش های اپوکسی بیش از 3 برابر قوی تر از بتن هستند که معمولاً کمتر از 3000 psi است. کفپوش اپوکسی برای مقاومت در برابر ماشین آلات سنگین، تردد زیاد و دمای شدید مانند آنچه در فرآوری مواد غذایی یافت می شود ایجاد شده است. هیچ چیزی قوی تر از کفپوش اپوکسی نیست!

ایمنی
اولویت شماره یک هر شرکت باید ایمنی باشد. می توان روکش ضد لغزش را نصب کرد تا نیازی به نگرانی در مورد لغزش  کفپوش اپوکسی نباشد. این یک معیار ایمنی عالی برای مناطقی است که لغزش آنها زیاد است.

سازگار با محیط زیست
فرسایش یا پوسته پوسته شدن کفپوش اپوکسی برای آلودگی محیط زیست هیچ خطری ندارد. علاوه بر این ، نصب و راه اندازی پسماند کمتری نسبت به سایر انواع کفپوش ها بر جای می گذارد. از آنجا که متخلخل نیست ، مواد شیمیایی تمیز کننده قوی مورد نیاز نیست. همه این عوامل کفپوش اپوکسی را به گزینه ای سازگار با محیط زیست تبدیل می کند.

نگهداری آسان
کفپوش اپوکسی یکی از آسان ترین انواع کف برای نگهداری است. بدون منفذ است و سالها دوام می آورد.

مزایا و چالش های کفپوش اپوکسی

چالش های کفپوش اپوکسی
در حالی که مزایای زیادی برای انتخاب کفپوش اپوکسی وجود دارد ، خوب است همه چالش هایی که ممکن است ایجاد شود را بشناسید. مسلماً مزایا بر معایب آن بیشتر است ، اما همچنان این موارد را در نظر بگیرید.

مدت زمان اجرا 
بهره برداری از کفپوش های اپوکسی نسبت به انواع دیگر کفپوش های آماده بیشتر طول می کشد.بهترین زمان برای استفاده از کفپوش تازه نصب شده 72 ساعت می باشد.

نیاز به تخصص در اجرا /دو جزئی بودن

دوجزئی بودن با نیازمند هاردنر بودن این محصول باعث شده تا در زمان ترکیب نیازمند دقت بیشتر باشد. لذا در صورت عدم ترکیب مناسب در برخی نقاط کفپوش خشک نخواهد شد.

اطلاعات تماس…

مزایا و چالش های کفپوش اپوکسی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *