کفپوش آنتی استاتیک (اجرا، قیمت و خرید)

 کفپوش آنتی استاتیک 

 کفپوش آنتی استاتیک / ESD  از جمله کفپوش هایی هستند که برای حفاظت از قطعات الکترونیکی و همچنین فضاهایی که نیاز به حفاظت تخلیه بار الکتریکی دارند. جهت جلوگیری از انباشت بار الکتریسیته ساکن در زمان تردد  نصب می شوند. کفپوش های آنتی استاتیک علاوه بر اینکه مانع از ایجاد بار الکتریکی ساکن می شوند، قابلیت این را دارند در صورت وارد شدن بار الکتریسته ساکن، امکان تخلیه بار به منبع ارت را داشته باشند.

کفپوش آنتی استاتیک همچنین به عنوان کفپوش کانداکتیو هم شناخته می شود. در صنایع حساس به بار الکتریسته ساکن الزام به استفاده از تجهیزات و پوشش های آنتی استاتیک می باشد.

کفپوش های آنتی استاتیک دارای چه مقاومت الکتریکی هستند؟

کفپوش های ضد الکتریسیته ساکن به طور معمول دارای مقاومت الکتریکی. محدوده 10 به توان 3 اهم الی 10 به توان 9 اهم می باشند. این دامنه مقاومت الکتریکی دامنه انتی استاتیک میباشد.

 کفپوش آنتی استاتیک 

کفپوش آنتی استاتیک یک کفپوش با مقاومت الکتریکی کنترل شده می باشد که به جهت عدم ایجاد بار الکتریسیته ساکن مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه با مفاهیم و استانداردها و نحوه اجرا و تست

کفپوش آنتی استاتیک بیشتر آشنا خواهید شد.

ESD چیست؟

تخلیه الکترو استاتیک یا (ESD) یک جریان لحظه ای الکتریکی بین دو جسم، با بار الکتریکی متفاوت است، که بر اثر تماس یا تماس نزدیک بوجود می اید. تجمع الکتریسیته ساکن می تواند در اثر tribocharging یا القای الکترواستاتیک ایجاد شود.

tribochargingیک فرآیند برق رسانی تماسی است، که امکان ایجاد الکتریسیته ساکن در اثر لمس یا مالش سطوح، طی تماس و جداسازی دو سطح در ترکیبی خاص از دو ماده غیرمشابه دارای بار الکتریکی ایجاد می‌شوند. همچون زمانی که افراد روی سطوح راه می‌روند. یا زمانیکه صندلی، گاری‌ و وسایل نقلیه را جابه‌جا می‌کنند.

یک فرد می تواند تخلیه بار الکتریسیته ساکن (مانند دست زدن به دستگیره در) را در حدود 3000 ولت “احساس” کند و آن را به صورت جرقه  لحظه ای در حدود 5000 ولت ببیند.

حساسیت قطعات الکترونیک به بار الکتریسیته ساکن چقدر است؟

قطعات میکروالکترونیکی ممکن است در اثر یک رویداد کمتر از 100 ولت آسیب ببینند یا از بین بروند. با توسعه فناوری، دستگاه های الکترونیکی سریعتر، قدرتمندتر و کوچکتر، شده اند و به مراتب نسبت به تخلیه بار الکتریسیته ساکن حساس تر شده اند. ESD یا تخلیه الکترواستاتیک به یک نگرانی حیاتی در صنعت تبدیل شده است. همانطور که صنعت الکترونیک پیچیده تر می شود، حساسیت آنها به موارد الکترواستاتیک افزایش می یابد. طبق انجمن ESD، میانگین تلفات محصول در برابر الکتریسیته ساکن 33درصد است.

خسارت سالانه میلیاردها تخمین زده می شود. بسیاری از این رویدادها به دلیل شارژ بار الکتریسیته ساکن در هنگام حرکت افراد، جا به جایی وسایل نقلیه، صندلی ها، گاری ها و کانتینرها ایجاد می شود. از محیط کار خود با استفاده از کفپوش های انتی استاتیک آراسته پوشش مهیا در برابر تخلیه الکترواستاتیک محافظت کنید.

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک ارائه شده توسط آراسته پوشش مهیا تمامی الزامات استاندارد ANSI S20.20 برای صنایع الکترونیک را برآورده میکند.

تعاریف ESD

BVG- BODY VOLTAGE GENERATION: هنگامی که افراد روی سطحی راه میروند، اسطکاک سطح با کفش فرد موجب زخیره شدن بار در فرد می شود. بارالکتریسیته ساکن زخیره شده در فرد در زمان تماس با جسم رسانا مانند دستگیره در تخلیه می گردد.

Conductive flooring system: یک سیستم کفپوش که مقاومت الکتریکی ان کمتر1.0* 106 اهم ست.

Dissipative flooring: یک سیستم کفپوش که مقاومت الکتریکی آن مساوی یا بیشتر از 1.0*10 باشد و مقاومت الکتریکی آن بیشتر از 1.0*109 اهم نباشد.

EPA: منطقه حفاظت شده الکترو استاتیک

ESD: تخلیه الکترواستاتیک

ESDA TR53: – گزارش فنی انجمن ESD برای حفاظت از اقلام حساس به تخلیه الکترواستاتیک و تأیید انطباق تجهیزات و مواد حفاظتی ESD

Tribocharging: – فرآیند شارژ الکتریکی تماسی که باعث ایجاد الکتریسیته ساکن در اثر لمس یا مالش سطوح دو ماده غیر مشابه می شود.

 

حفاظت از تخلیه الکترواستاتیک چیست؟

کفپوش  آنتی الکترواستاتیک (ESD) از آسیب ناشی از الکتریسیته ساکن که هنگام راه رفتن افراد شارژ یا ذخیره می شود محافظت می کند. عناصر رسانا مانند اکسید قلع ،کربن، گرافیت، یا ذرات پوشش داده شده با فلز، در سرتاسر نقاط کفپوش، به کفپوش انتی استاتیک ESD رسانایی الکتریکی می دهند.

کفپوش بوسیله شبکه بندی مسی به ارت متصل می شود. تمامی این فرایند به عنوان زیرسازی کفپوش های کانداکتیو و انتی استاتیک محسوب می گردد. عموما این لایه در کفپوش های انتی استاتیک کانداکتیو به رنگ مشکی و با استفاده از کربن و گرافیت ایجاد میشود.

کفپوش آنتی استاتیک و حفاظت از تخلیه الکترواستاتیک ESD
مراحل اجرای کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

 

نحوه اتصال به شبکه ارت کفپوش انتی استاتیک

پس از شبکه بندی مسی با ابعاد مشخص جهت انتقال بار الکتریسیته ساکن به شبکه ارت می توانید از ارت ساختمان یا یک شبکه ارت ایزوله استفاده کنید که بوسیله کابل شو به شبکه مسی متصل میگردد. در برخی مواقع وجود یک ستون فلزی در محیط انتی استاتیک شما می تواند به عنوان یک منبع تخلیه عمل کند و می توانید جهت اتصال کابل ارت به ستون مورد نظر استفاده کنید.

نحوه اتصال به شبکه ارت کفپوش انتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک و نحوه اتصال به شبکه ارت

نکته قابل توجه این است با توجه به اینکه تمامی بستر کار به صورت یکپارچه شبکه بندی مسی انجام می پذیرد مشخص کردن و اتصال یک نقطه جهت تخلیه بار الکتریسیته ساکن کافی است.

ملزومات کفپوش آنتی استاتیک

درکنار استفاده از کفپوش های انتی استاتیک، استفاده از کفش های انتی استاتیک نیز توصیه می شود. کفش آنتی استاتیک از جمله کفش هایی هستند که ضمن داشتن مقدار قابل توجهی کربن در لایه PU زیرین کفش یا چرم مصنوعی امکان انتقال بار الکتریسیته ساکن را نیز فراهم میکنند.

در خصوص استاندارد و الزامات کفش های انتی استاتیک می توانید به استاندارد ANSI S20.20-2021 مراجعه نمایید.

تصاویر زیر بخشی از مراتب حفاظت تخلیه الکترواستاتیک را به نمایش گذاشته است.

ملزومات کفپوش انتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک و پابند آنتی استاتیک

تست کفپوش های آنتی استاتیک ESD

یک روش تست برای مطابقت کفپوش اجرا شده با کفپوش انتی استاتیک ESD باید مشخص باشد تا از ابراز سلیقه در این زمینه جلوگیری به عمل آید. در این خصوص میتوان به استاندارد ANSI S20.20-2021 مراجعه نمود. در این استاندارد به وضوح راجع به نحوه تست و محدودیت ها اشاره شده است.

برای کفپوش های رزینی انتی استاتیک دقت و توجه به زمان خشک شدن کفپوش الزامی است. نیاز است تا کفپوش های رزینی کاملا خشک شوند تا نتایج بهتری اخذ گردد. حداقل استفاده از پنج نقطه تست از بستر کفپوش اجرا شده الزامی می باشد. شامل تست نقطه به نقطه و تست کفپوش به شبکه ارت می باشد.

در جدول زیر به بخشی از موارد اشاره شده در استاندارد ANSI S20.20-2021 اشاره داریم.

 

تست کفپوش آنتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک و استاندارد های مرجع

تجهیزات تست کفپوش انتی استاتیک ESD

دستگاه میگر: دستگاهی با قابلیت جابه جایی که امکان وارد کردن بار الکتریکی تا 2500V  به سطح را دارا باشد. این دستگاه برای تست نقطه به نقطه و تست سطح به شبکه ارت مناسب می باشد.

الکترود: شامل دو الکترود استوانه ای کاملا رسانا با سطح مقطع 2.5 اینچ که هر کدام از استوانه ها 2.5 کیلوگرم وزن دارد و قابلیت اتصال کابل های دستگاه میگر را داشته باشد. مطابق استاندارد Test Method D2240

تجهیزات تست کفپوش انتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک و تجهیزات تست کف

روش تست کفپوش آنتی استاتیک ESD

ANSI/ESD STM7.1-2020 Flooring Systems Resistive Characterization

ASTM F150-06 (2018) – Standard Test Method for Electrical Resistance of Conductive and Static Dissipative Resilient Flooring (Both standards are similar except ANSI/ESD STM7.1 requires 12% and 50% RH for qualification and ASTM F150 requires 50% RH)

نقطه مورد آزمایش را بوسیله پارچه تمیز خوب پاک کنید.

سطح الکترودها بایدقبل از تست با محلول ایزوپروپانول70% و آب با استفاده نمد یا پارچه تمیز و خشک شود.

 

تست نقطه به نقطه کفپوش انتی استاتیک ESD

الکترود ها را با فاصله 32 اینچ از یکدیگر روی کفپوش انتی استاتیک ESD قرار داده و سپس دکمه دستگاه میگر را فشار دهید با یکبار فشار اطلاعات ثبت خواهد شد.

 

تست نقطه به نقطه کفپوش آنتی استاتیک

                                                                                             تست کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

تست سطح به نقطه ارت کفپوش انتی استاتیک ESD

یکی از استوانه های الکترود را روی سطح کفپوش انتی استاتیک ESD  قرار داده و اتصال یک کابل را به نقطه ارت متصل کنید . دکمه اتو  را جهت برقراری ارتباط فشار دهید تا اطلاعات ثبت گردد.

 

تست سطح به نقطه ارت کفپوش آنتی استاتیک ESD
کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک و نحوه تست اتصال به ارت

تطبیق استاندارد ANSI/ESD STM97.1-2015  روی سطح کفپوش و کفش  در ارتباط با شخص

در این روش سیستم سنجش، بار الکتریکی فردی را که روی سطح انتی استاتیک به همراه کفش انتی استاتیک نسبت به نقطه ارت می سنجد.

کفپوش آنتی استاتیک و تست آنتی استاتیک

ANSI/ESD STM97.2-2016 Standard Test Method for the Protection of Electrostatic Discharge Susceptible Items – Footwear/Flooring System – Voltage Measurement in Combination with a Person.

تست سطح به نقطه کفپوش آنتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک و نحوه تست کفپوش

این تست به جهت تشخیص تجمع بار الکتریسیته ساکن در فرد می باشد به این شکل که فردی که کفش انتی استاتیک به پا دارد در تمامی نقاط کفپوش انتی استاتیک تردد میکند و در پایان بار الکتریسیته ذخیره شده مورد سنجش قرار میگیرد که کمتر از 100 Vباشد.

بررسی کفپوش آنتی استاتیک 

کفپوش آنتی استاتیک  از جمله کفپوش هایی هستند که برای حفاظت از قطعات الکترونیکی و همچنین فضاهایی که نیاز به حفاظت تخلیه بار الکتریکی دارند. جهت جلوگیری از انباشت بار الکتریسیته ساکن در زمان تردد  نصب می شوند. کفپوش های آنتی استاتیک علاوه بر اینکه مانع از ایجاد بار الکتریکی ساکن می شوند، قابلیت این را دارند در صورت وارد شدن بار الکتریسته ساکن، امکان تخلیه بار به منبع ارت را داشته باشند.

کفپوش آنتی استاتیک همچنین به عنوان کفپوش کانداکتیو هم شناخته می شود. در صنایع حساس به بار الکتریسته ساکن الزام به استفاده از تجهیزات و پوشش های آنتی استاتیک می باشد.

کفپوش های آنتی استاتیک  دارای چه مقاومت الکتریکی هستند؟

کفپوش های ضد الکتریسیته ساکن به طور معمول دارای مقاومت الکتریکی. محدوده 10 به توان 3 اهم الی 10 به توان 9 اهم می باشند. این دامنه مقاومت الکتریکی دامنه انتی استاتیک میباشد.

کفپوش آنتی استاتیک و ESD
کفپوش انتی استاتیک و تخلیه بار الکتریسته ساکن

کمتر کسی را می توان یافت که تجربه حالت برق گرفتگی را در تماس با دستگیره درب تجربه نکرده باشد یا در تماس با سرسره های فضای بازی کودکان که از جنس فایبر گلاس هستند و مثال های متعدد دیگر.

وقتی شما با کفش روی سطح پارکت یا موکت، قدم بر می دارید، با هرگام بدن شما توسط الکتریسیته ساکن شارژ می شود. زمانی که به اولین منبع تخلیه نزدیک می شوید، تخلیه بار الکتریسیته ساکن اتفاق می افتد. هر چه این منبع تخلیه رساناتر باشد سرعت تخلیه هم بیشتر می شود. شما احساس شدیدتری از این تخلیه بار الکتریسیته ساکن را حس می کنید و به تعبیری حالتی همچون برق گرفتگی برای شما پیش می آید.

عوارض ناشی از تخلیه بار الکتریسیته ساکن 

در محیطی که تخلیه بار الکتریسیته برای شما آزار دهنده مانند سالن های کنفرانس، با کفپوش های چوبی. زمانی که شما دست بر میکروفون می برید تخلیه الکتریسیته ساکن اتفاق می افتد و تمرکز سخنران از بین می رود.
گاها تخلیه بار الکتریسیته ساکن می تواند زیان بار و همچنین خطر آفرین باشد.
یک سالن مونتاژ قطعات الکترونیک را در نظر بگیرید. روزانه با هزاران قطعه الکترونیکی سرو کار دارند، اگر در زمان مونتاژ برد های الکترونیکی یا قطعات الکترونیکی این تخلیه بار الکتریسیته ساکن اتفاق بیافتد. موجب اختلال یا سوختن این قطعات حساس گردند. پیدا کردن و عیب یابی قطعات معیوب می تواند هم روند تولید را با مشکل رو برو کند. هم اختلال در سرعت و کیفیت تولید به وجود آورد.موضوع، زمانی حساس می شود که شما با مواد ناریه سرو کار دارید.

امروزه به جهت برطرف کردن و کنترل موضوع بار الکتریسیته ساکن از کفپوش های مناسب استفاده می کنند. با اضافه کردن افزودنی های رسانایی مانند الیاف کربن ،گرافیت ،کربن، پودر های رسانا به پوشش های صنعتی چون اپوکسی و پلی یورتان کفپوش هایی با خاصیت آنتی استاتیک تولید میشود.

 

ویژگی کفپوش آنتی استاتیک

کفپوش های آنتی استاتیک دارای یک مقاومت الکتریکی 10 به توان 3 اهم الی 10 به توان 9 اهم میباشند. به این دامنه مقاومت الکتریکی دامنه آنتی استاتیک گفته می شود که در استاندارد ASTM  به آن اشاره شده است.

ویژگی کفپوش آنتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک و کاربرد ان در صنایع الکترونیک

سطح کار کفپوش انتی استاتیک چقدر رسانا باشد؟

آیا می توانیم جهت جلوگیری از ایجاد بار الکتریسیته ساکن از سطوح فلزی برای سطح کار استفاده کنیم؟

جواب ما به این سوال منفی است، چون کفپوش های مذکور دارای مقاومت الکترونیکی کنترل شده هستند که باعث تخلیه آرام و کنترل شده  جریان بار الکتریسیته ساکن می شوند. اگر میزان رسانایی بیش از استاندارد باشد موجب تخلیه سریع بار الکتریسیته ساکن و در پی آن موجب جرقه زدن می شود، همان اتفاقی که در تماس با دستگیره درب اتفاق می افتد و در نواحی حساس موجب خسارات شدید و جبران ناپذیر گردد.

کاربرد کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک 

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک پست برق

کف آنتی استاتیک صنایع الکترونیک

استفاده به عنوان کفپوش اتاق عمل

واحد های کلین روم صنعتی که بار دار شدن سطوح موجب جذب گردوغبار شود.

در این نوع کفپوش علاوه بر عدم ایجاد بار الکتریسیته ساکن امکان تخلیه بار الکتریسیته ساکن نیز به شبکه ارت وجود دارد.

مزایای کفپوش ها ی انتی استاتیک، کانداکتیو

از جمله مزیت های کفپوش آنتی استاتیک همانطور که از نام ایشان مشخص است جلوگیری از ایجاد با الکتریسیته ساکن می باشد که با اضافه کردن مواد افزودنی رسانا مانند پودر گرافیت، کربن، الیاف کربن جهت جریان پذیری و کاهش مقاومت الکتریکی و بوجود آوردن درصدی از رسانایی در کفپوش های اپوکسی تحقق می یابد. استفاده از کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک محیطی امن برای کار با مواد ناریه و محترقه، کار با قطعات الکترونیکی، تجهیزات الکترونیکی حساس، بدور از بار الکتریکی ساکن و جذب گردو غبار فراهم می کند

 اجرای کفپوش آنتی استاتیک

از آنجا که کفپوش های آنتی استاتیک به دو دسته کفپوش های رول آنتی استاتیک وکفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک تقسیم می شوند در اینجا به نحوه اجرا کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک می پردازیم.

 کفپوش آنتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک و مراحل اجرای کف آنتی استاتیک

در مرحله اول آماده سازی و نظافت  و ترمیم سطوح را داریم که با ابزار آلات مناسب همانند ابزار های کفسابی،اسکراب بسته به شرایط انجام می شوند و ترمیم سطوح نیز بسته به شراط پروژه می تواند از مصالح پایه سیمانی یا پایه پلیمری (اپوکسی ) انجام پذیرد.

پس از آماده سازی سطح، جهت بر طرف کردن گردو غبار روی سطوح و افزایش چسبندگی و نفوذ رزین، از پرایمر اپوکسی استفاده می شود.

بعد از اجرای پرایمر اپوکسی، بسته به شرایط پروژه، از مواد زیرسازی اپوکسی، به دفعات تا رسیدن به سطح مطلوب جهت اجرا شبکه بندی مسی استفاده کنیم. شبکه بندی مسی نوار های ریبون مسی با ضخامت حدودا 50میکرون و عرض 10میلیمتر می باشند که که به صورت طولی و عرضی، معمولا با ابعاد 1*1 روی زمین نصب می شوند. سوال اینجاست که چرا 1*1 یا 60*60 یا هر ابعاد دیگر این ابعاد از کجا منشا می گیرنددر گذشته تنها کفپوش های تایل آنتی استاتیک به عنوان اولین کفپوش های آنتی استاتیک و کاندکتیو  مورد استفاده قرار می گرفتند. از انجایی که این کفپوش ها معمولا دارای ابعاد60*60  بودند.

 

شبکه بندی مسی کفپوش های تایل انتی استاتیک 

طبق استاندارد جهت تخلیه بار الکتریسیته ساکن هر تایل، توسط یک منبع تخلیه به منبع ارت منتقل می شد. الزام بوده که از زیر هر تایل یک نوار مسی عبور کند و در پایان شما شاهد یک بستر شبکه بندی شده مسی با ابعاد منظم 60*60 بودید.

استفاده کفپوش های رزینی اپوکسی آنتی استاتیک و پلی یورتان آنتی استاتیک  یکپارچه، دیگر نیازی به رعایت ابعاد 60*60 نیست.

اجرای شبکه بندی مسی کفپوش آنتی استاتیک
شبکه بندی مسی کفپوش آنتی استاتیک

استاندارد ASTM در خصوص چگونگی اجرای شبکه بندی مسی به ابعاد 1 الی 6 متر اشاره کرده است.  این ابعاد می تواند حداقل 1 متر و حداکثر 6 متر باشد. چرا که بیش از آن امکان تخلیه بار الکتریسیته ساکن ممکن است با خطا مواجه شود. که در حال حاضر این ریبون های مسی با ابعاد 1*1 متر در محل پروژه نصب و عملیاتی می شوند.

پس از نصب شبکه بندی مسی تمامی سطوح بوسیله پرایمر آنتی استاتیک به صورت یکپارچه اجرا می شود. پرایمر آنتی استاتیک بر پایه اپوکسی دارای خاصیت  رسانا حاوی پودر گرافیت، کربن می باشد.

کفپوش آنتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک

که پس از خشک شدن آستر و برطرف نمودن ایرادات احتمالی روکش  کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک اجرا شده، حباب گیری می شود.

کفپوش آنتی استاتیک
کفپوش آنتی استاتیک

قیمت کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک در سال 1403

توجه داشته باشید که همواره در اجرا تمامی پوشش ها و کفپوش های پلیمری معیار اصلی میزان مصرف مصالح مصرفی می باشد . جهت اطلاع  از قیمت کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک با کارشناسان ما تماس بگیرید.02691300035

کفپوش  اپوکسی انتی استاتیک ضخامت  2 میلی متر 8500000 ريال
کفپوش  اپوکسی انتی استاتیک ضخامت 3 میلی متر 10500000 ريال
کفپوش  رول انتی استاتیک ضخامت  2 میلی متر 18500000 ريال
کفپوش  تایل60*60 انتی استاتیک ضخامت  2 میلی متر 19500000 ريال
کفپوش تایل60*60 انتی استاتیک ضخامت 3 میلی متر 21500000 ريال

نکات مهم هنگام خرید کفپوش  

در هنگام خرید کفپوش آنتی استاتیک در ابتدا به این موضوع دقت داشته باشید که هدف شما چیست ؟ آیا صرفا انتظار دارید که در زمان کار کردن روی کفپوش اپوکسی انتی استاتیک بار الکتریسیته ساکن ایجاد نشود؟ آیا نیاز دارید در صورت وارد شدن بار الکتریسیته ساکن، قابلیت تخلیه بار الکتریسیته ساکن نیز داشته باشد.

تفاوت قیمتی بین کفپوش های که آنتی استاتیک هستند. با کفپوش هایی که علاوه بر  خواص آنتی استاتیک قابلیت کانداکتیو رو هم دارند بسیار زیاد است. این موضوع در باره کفپوش های رول آنتی استاتیک  یا کاندکتیو  بیشتر مطرح است چرا که در خصوص کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک اکثرا قابلیت تخلیه بار الکتریسیته ساکن نیز فراهم است و کاندکتیو نیز هستند و اختلاف قیمت ناچیز است.

در مرحله بعدی انتخاب کفپوش به متراژ توجه کنید. در متراژ کم و محدود سعی کنید از کفپوش های رول آنتی استاتیک استفاده کنید. چون نصب سریع و آسان و کم هزینه تری دارند. در خصوص زیر سازی بستری که مورد نیاز است در هر دو مدل  بستری صاف و هموار بدور از آلودگی و چربی میباشد تا نصب با ظرافت و ایده آل انجام شود.

جهت اطلاع از مشخصات فنی محصول روکش آنتی استاتیک و قیمت رنگ آنتی استاتیک   AR-ARPOX18250مراجعه نمایید.

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک
کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

انواع دسته بندی کفپوش آنتی استاتیک کانداکتیو

همانطور که در ابتدای متن به دامنه مقاومت الکتریکی آنتی استاتیک اشاره شد مقاومت الکتریکی از 10 به توان 3 الی 10 به توان 9 می باشد . ولی جالب است بدانید خود این دامنه نیز به سه دسته تقسیم می شود . دامنه اول از 10 به توان 3 شروع شده تا 10 به توان 5 می باشد که از آن به عنوان دامنه کانداکتیو یاد می شود . دامنه بعدی دامنه esd  است که از 10 به توان 6 شروع شده تا 10 به توان 7 می باشد. و دامنه 10 به توان 7 الی 10 به توان 9 دامنه bvg  انتی استاتیک می باشد.

گروه صنعتی آراسته پوشش مهیا (آرپوم)، با استفاده از مواد اولیه درجه 1 کفپوش های آنتی استاتیک مورد نیاز شما را تولید می کند. ضمن ارتباط مستقیم با وارد کنندگان  انواع کفپوش های رول،  ضمینه دستیابی به محصولات با کیفیت خارجی با قیمت رقابتی در زمینه انواع کفپوش  با کاربری های متفاوت از اتاق عمل گرفته تا صنایع الکترونیکی و حساس با کادرمجرب از نصابان متعهد و کار آمد پاسخگو نیاز شما مشتریان ارجمند باشیم. جهت اطلاع از کفپوش اپوکسی، خرید کفپوش اپوکسی با بهترین کیفیت و قیمت به بخش کفپوش اپوکسی مراجعه کنید.

گالری تصاویر

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *