کفپوش صنایع فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی
تولیدکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی با چالشهای زیادی روبرو هستند و به کفپوشهای انحصاری که میتوانند رطوبت، درجه حرارت شدید، تمیز کردن شدید مواد شیمیایی، ترافیک گاریها، جعبهها، لیفتراک و موارد دیگر را تحمل کنند نیاز دارند. ناگفته نماند، استانداردهای بازرسی مختلفی از جمله USDA FDA و OSHA را نیز باید رعایت کنند. برای تأمین تمام این نیازها، تاسیسات فرآوری غذا به کفپوش صنایع غذایی بدون درز، بهداشتی و با تمیز کردن آسان نیاز دارند که در برابر ضربه، ترافیک، رطوبت و مواد شیمیایی بالا مقاومت میکنند.
عمده نواحی استفاده کننده از کفپوش صنایع غذایی
- مناطق فرآوری (مرطوب و خشک)
- نواحی ذخیرهسازی خشک
- امکانات پردازش غذا و نوشیدنی
- مناطق شستشوی مواد
- امکانات پردازش گوشت
- کارخانههای لبنیات
- آشپزخانه رستوران
- سالن پذیرایی و سرو
- دفاتر، راهرو و رختکن
- مناطق بستهبندی
- نواحی ذخیره مواد شیمیایی
- فروشگاه سردخانهای
- آزمایشگاه و اتاقهای مواد
- اتاق سردخانهای و سرد
- دباغخانه و کشتارگاهها
- آشپزخانه تجاری و صنعتی

چرا استفاده از کفپوش صنایع غذایی
کفپوش مناسب کف برای مقابله با روشهای شدید و خشن نظافت که معمولاً شامل آب بسیار داغ و مواد شیمیایی تمیزکننده تهاجمی است، یک ضرورت است. بسته به قرار گرفتن در معرض خورنده، دما و رطوبت ممکن است یک پوشش لایه نازک کفایت کند. با این حال، در بیشتر موارد، برای تحمل عمل تمیز کردن، به یک کف ضخیم و مقاوم در کف نیاز است. در صورت استفاده از کفپوش نازک فشار مکرر آب، آب گرم و بخار با درجه حرارت بالا باعث ازبین رفتن لایه کف میشود. فقط یک متخصص کفپوش باتجربه میتواند کفپوش مناسب یک تاسیسات را تعیین کند.
اگرحتی کف بدون درز باشد، بهترین پوششهای کف نیز در برابر تجمع میکروب در شکافها و شکافها آسیب پذیر هستند. برای جلوگیری از تجمع مواد مضر، نیاز به انتقال بدون شکاف از کف به دیواره است. ، داشتن شیب مناسب برای تقویت تخلیه آب مهم است. بودن چاله آب نه تنها برای کارگران بلکه برای ایمنی محصول خطرناک است.

برخی ویژگیهای لازم در کفپوش صنایع غذایی
- ایجاد کشش برای جریان ثابت تردد عابر پیاده و وسایل نقلیه در یک محیط مرطوب.
- تحمل تنش گرمایی، به ویژه در مناطق سردخانه
- رعایت هرچه بیشتر تمیز و بهداشتی بودن محیط
- یک سطح صاف و غیر متخلخل و عاری از خطوط دوغاب
- محافظت از بستر بتن در برابر آسیب، مانند ترک خوردن، پوست انداختن و ایجاد حباب
کف کاشی به چسبندگی 100 درصدی دوغاب سیمانی یا پلیمری به هر قطعه کاشی نیاز دارد که در امتداد خطی خطوط تزریق در سطح کف به هم پیوسته هستند. حتی کوچکترین ناحیه دوغاب بهم پیوند نخورد یا از کاشی مجاور دور شود، شکافی تیره و مرطوب ایجاد میکند که ایده آل برای تولید میکروب است.
ویدیو کفپوش اپوکسی سالن تولیدی و صنایع غذایی
کفپوش اپوکسی:
انواع اپوکسی در بازار موجود است که بسیاری از آنها دارای تاییدیه FDA و USDA هستند. اپوکسی میتوانند کفهای بتونی را در برابر اسیدها و مواد قلیایی محافظت کنند و زمان نصب نسبتاً سریعی دارند. با این حال، ترکها در کفهای اپوکسی، به ویژه در مناطقی که میتوان اجسام سنگین را روی آنها ریخت، رایج است. با گذشت زمان، ایجاد ترک باعث میشود که اپوکسی دوباره استفاده شود یا جایگزین شود، که این امر میتواند زمانبر باشد.
کفپوش پلی یورتان:
اغلب عمر بیشتری نسبت به سایر گزینههای پوشش کف دارد و در مقایسه با اپوکسی مقاومت بالاتری در برابر چرخه حرارتی دارند. آنها در طول فرآیند نصب بوی محدودی دارند. پس از خشک شدن، سطح را به راحتی و تمیز میکنند که برای کفسازی در تاسیسات فرآوری مواد غذایی مورد نیاز است.

چگونه میتوان نوع مناسب کفپوش برای تولید نوشیدنی و غذا را انتخاب کرد؟
تصمیم گیری صحیح هنگام انتخاب نوشیدنی و برنامه کفسازی و ساخت مواد غذایی بسیار حیاتی است. با این وجود، تنها درصورتی که نیاز مشتری خود را ارزیابی کنیم، میتوانیم مناسب بودن محصول را تعیین کنیم. ویژگیهای محصولات کفپوش تولید نوشیدنی و مواد غذایی را آراسته پوشش مهیا که ما ارائه میدهیم:
- مقاومت در برابر دما تا 30- و تا 120 درجه سانتیگراد
- مقاومت استثنایی در برابر حمله فیزیکی و شیمیایی.
- پخت سریع کفپوش که فقط در مدت 2 ساعت از زمان نصب میتواند به طور کامل بهبود یابد
- مقاوم در برابر مواد شیمیایی، به منظور عدم نفوذ و مقاومت در برابر اسیدهای آلی طراحی شده است
- به راحتی تمیز میشود، با بخار میتوان آن را تا 120 درجه با ضخامت 9 میلی متر تمیز کرد
- پوشیدن بسیار سخت، میتواند بارهای سنگین را تحمل کند
- بهداشتی و بدون درز، از رشد باکتری و میکروبی پشتیبانی نمیکند
- ایجاد کشش برای جریان ثابت تردد عابر پیاده و وسایل نقلیه در یک محیط مرطوب.
- یک سطح صاف و غیر متخلخل و عاری از خطوط دوغاب
- محافظت از بستر بتن در برابر آسیب، مانند ترک خوردن، پوست انداختن و ایجاد حباب
- طراحی شیب دار برای کمک به زهکشی
- ضد لغزش در شرایط کار مرطوب و خشک
- اتمام یکپارچه برای ایجاد یک پوشش غیر قابل نفوذ برای بهداشت عالی
- پیوند استثنایی به بستر
در برخی موارد در کنار شرایط بهداشتی و شست و شوی مدوام سطوح نیاز به کنترل بار الکتریسیته ساکن نیز است که در مقاله کفپوش انتی استاتیک به این موضوع پرداخته شد.

مشاوره کفپوش صنایع غذایی
گروه صنعتی آراسته پوشش مهیا یا بیش از دو دهه سابقه در اجرای انواع کفپوش صنایع غذایی توانسته سهم عمدهای را در بازار ایران داشته باشد. آمار بالای مشتریان ما و سابقه پروژههای اجرا شده نشان از اهمیت ما به مشتری مداری و ایجاد ارزش افزوده برای کاربران است. جهت اطلاعات بیشتر هم اکنون میتوانید با تیم فنی و تخصصی ما مشاوره داشته باشید یا با مراجعه به صفحه قیمت کفپوش اپوکسی و کفپوش رول انتی باکتریال فوربو اطلاع کسب کنید: 02691300035. فروشگاه آنلاین

بدون دیدگاه