کفپوش صنایع فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی
تولیدکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی با چالش های زیادی روبرو هستند و به کفپوش های انحصاری که می توانند رطوبت، درجه حرارت شدید ، تمیز کردن شدید مواد شیمیایی، ترافیک گاری ها ، جعبه ها ، لیفتراک ها و موارد دیگر را تحمل کنند نیاز دارند. ناگفته نماند ، استانداردهای بازرسی های مختلفی از جمله USDA ، FDA و OSHA را نیز باید رعایت کنند. برای تأمین تمام این نیازها ، تاسیسات فرآوری غذا به کفپوش صنایع غذایی بدون درز ، بهداشتی و با تمیز کردن آسان نیاز دارند که در برابر ضربه ، ترافیک ، رطوبت و مواد شیمیایی بالا مقاومت می کنند.
عمده نواحی استفاده کننده از کفپوش صنایع غذایی
- مناطق فرآوری (مرطوب و خشک)
- نواحی ذخیره سازی خشک
- امکانات پردازش غذا و نوشیدنی
- مناطق شستشوی مواد
- امکانات پردازش گوشت
- کارخانه های لبنیات
- آشپزخانه های رستوران
- سالن های پذیرایی و سرو
- دفاتر، راهروها و رختکن
- مناطق بسته بندی
- نواحی ذخیره مواد شیمیایی
- فروشگاه های سردخانه ای
- آزمایشگاه ها و اتاقهای مواد
- اتاق های سردخانه ای و سرد
- دباغخانه ها و کشتارگاه ها
- آشپزخانه های تجاری و صنعتی
چرا استفاده از کفپوش صنایع غذایی
کفپوش مناسب کف برای مقابله با روشهای شدید و خشن نظافت که معمولاً شامل آب بسیار داغ و مواد شیمیایی تمیزکننده تهاجمی است ، یک ضرورت است. بسته به قرار گرفتن در معرض خورنده ، دما و رطوبت ممکن است یک پوشش لایه نازک کفایت کند. با این حال ، در بیشتر موارد ، برای تحمل عمل تمیز کردن ، به یک کف ضخیم و مقاوم در کف نیاز است. در صورت استفاده از کفپوش نازک فشار مکرر آب ، آب گرم و بخار با درجه حرارت بالا باعث ازبین رفتن لایه کف می شود. فقط یک متخصص کفپوش باتجربه می تواند کفپوش مناسب یک تاسیسات را تعیین کند.
اگرحتی کف بدون درز باشد ، بهترین پوشش های کف نیز در برابر تجمع میکروب در شکاف ها و شکاف ها آسیب پذیر هستند. برای جلوگیری از تجمع مواد مضر ، نیاز به انتقال بدون شکاف از کف به دیواره است. ، داشتن شیب مناسب برای تقویت تخلیه آب مهم است. بودن چاله آب نه تنها برای کارگران بلکه برای ایمنی محصول خطرناک است.
برخی ویژه گی های لازم در کفپوش صنایع غذایی
- ایجاد کشش برای جریان ثابت تردد عابر پیاده و وسایل نقلیه در یک محیط مرطوب.
- تحمل تنش گرمایی ، به ویژه در مناطق سردخانه
- رعایت هرچه بیشتر تمیز و بهداشتی بودن محیط
- یک سطح صاف و غیر متخلخل و عاری از خطوط دوغاب
- محافظت از بستر بتن در برابر آسیب ، مانند ترک خوردن ، پوست انداختن و ایجاد حباب
کف کاشی به چسبندگی 100 درصدی دوغاب سیمانی یا پلیمری به هر قطعه کاشی نیاز دارد که در امتداد خطی خطوط تزریق در سطح کف به هم پیوسته هستند. حتی کوچکترین ناحیه دوغاب بهم پیوند نخورد یا از کاشی مجاور دور شود ، شکافی تیره و مرطوب ایجاد می کند که ایده آل برای تولید میکروب ها است.
ویدیو کفپوش اپوکسی سالن تولیدی و صنایع غذایی
کفپوش اپوکسی:
انواع اپوکسی در بازار موجود است که بسیاری از آنها دارای تاییدیه FDA و USDA هستند. اپوکسی ها می توانند کف های بتونی را در برابر اسیدها و مواد قلیایی محافظت کنند و زمان نصب نسبتاً سریعی دارند. با این حال ، ترکها در کفهای اپوکسی ، به ویژه در مناطقی که می توان اجسام سنگین را روی آنها ریخت ، رایج است. با گذشت زمان ، ایجاد ترک باعث می شود که اپوکسی دوباره استفاده شود یا جایگزین شود ، که این امر می تواند زمانبر باشد.
کفپوش پلی یورتان:
اغلب عمر بیشتری نسبت به سایر گزینه های پوشش کف دارد و در مقایسه با اپوکسی مقاومت بالاتری در برابر چرخه حرارتی دارند. آنها در طول فرآیند نصب بوی محدودی دارند. پس از خشک شدن ، آنها سطحی را به راحتی و تمیز می کنند که برای کف سازی در تاسیسات فرآوری مواد غذایی مورد نیاز است.
چگونه می توان نوع مناسب کفپوش برای تولید نوشیدنی و غذا را انتخاب کرد؟
تصمیم گیری صحیح هنگام انتخاب نوشیدنی و برنامه کف سازی و ساخت مواد غذایی بسیار حیاتی است. با این وجود ، تنها درصورتی که نیاز مشتری خود را ارزیابی کنیم ، می توانیم مناسب بودن محصول را تعیین کنیم.ویژه گی های محصولات کفپوش تولید نوشیدنی و مواد غذایی را آراسته پوشش مهیا که ما ارائه می دهیم:
- مقاومت در برابر دما تا 30- و تا 120 درجه سانتیگراد
- مقاومت استثنایی در برابر حمله فیزیکی و شیمیایی.
- پخت سریع کفپوش که فقط در مدت 2 ساعت از زمان نصب می تواند به طور کامل بهبود یابد
- مقاوم در برابر مواد شیمیایی ، به منظور عدم نفوذ و مقاومت در برابر اسیدهای آلی طراحی شده است
- به راحتی تمیز می شود ، با بخار می توان آن را تا 120 درجه با ضخامت 9 میلی متر تمیز کرد
- پوشیدن بسیار سخت ، می تواند بارهای سنگین را تحمل کند
- بهداشتی و بدون درز ، از رشد باکتری و میکروبی پشتیبانی نمی کند
- ایجاد کشش برای جریان ثابت تردد عابر پیاده و وسایل نقلیه در یک محیط مرطوب.
- یک سطح صاف و غیر متخلخل و عاری از خطوط دوغاب
- محافظت از بستر بتن در برابر آسیب ، مانند ترک خوردن ، پوست انداختن و ایجاد حباب
- طراحی شیب دار برای کمک به زهکشی
- ضد لغزش در شرایط کار مرطوب و خشک
- اتمام های یکپارچه برای ایجاد یک پوشش غیر قابل نفوذ برای بهداشت عالی
- پیوند استثنایی به بستر
مشاوره کفپوش صنایع غذایی
گروه صنعتی آراسته پوشش مهیا یا بیش از دو دهه سابقه در اجرای انواع کفپوش صنایع غذایی توانسته سهم عمده ای را در بازار ایران داشته باشد. آمار بالای مشتریان ما و سابقه پروژه های اجرا شده نشان از اهمیت ما به مشتری مداری و ایجاد ارزش افزوده برای کاربران است. جهت اطلاعات بیشتر هم اکنون می توانید با تیم فنی و تخصصی ما مشاوره داشته باشد: 02634268744. فروشگاه آنلاین
بدون دیدگاه